Juuso Enbuska jatkaa PEPOssa!

Loputon marraskuu tuntuu vain jatkuvan ja jatkuvan. Valoa pimeyteen tuovat tuoreet uutiset lilojen pelaajasopimuksista. Toissa kaudella lilapaidassa debytoinut Juuso Enbuska jatkaa PEPOssa myös ensi kaudella. Juuson solmima sopimus kattaa ensi kauden.

Keskikentän keskustan rooleissa viihtyvä 19-vuotias Savitaipaleen Urheilijoiden kasvatti nosti profiiliaan viime kauden PEPO-miehistössä vuoden 2020 debyyttikauden jälkeen. Esiintymisiä Kakkosen A-lohkossa tuli lopulta yhteensä 15 ottelussa. Lisäksi keväällä pelatussa Kakkosen Cupin neljässä ottelussa Enbuska pelasi lähestulkoon kaikki minuutit ja viimeisteli myös PeKaa vastaan pelatussa ottelussa PEPOn kauden ensimmäisen maalin.

Jatko lilassa sopii nuorelle keskikenttämiehelle hyvin. “Hyvät fiilikset uudesta sopimuksesta. Seura on tuttu ja lähden ilomielin uuteen kauteen tutussa valmennuksessa ja osin tuttujen pelaajien kanssa” kertoo Enbuska.

188-senttinen peluri pystyy pelaamaan roolissa kuin roolissa PEPOn keskikentän keskustassa. Rauhallinen, hyvin peliä näkevä ja tarkasti syöttävä Enbuska onnistui tehojen puolesta varsin mukavasti kaudella 2021. Kakkosen maalisaldo näytti kauden päättyessä viittä maalia. Lisäksi Enbuska alusti yhden joukkuetoverinsa osuman. Tekemästään viidestä maalista Enbuska latoi kolme Mikkelin Pallo-Kissoja vastaan harvinaisiin 0-11 lukemiin päättyneessä ottelussa.

Kakkosen A-lohko on siis tuttu kahdelta viime kaudelta. Tulevan kesän Kakkosen lohkojako on vielä Palloliiton saunan suunnittelupöydällä täysin levällään, eikä täyttä varmuutta tulevan kauden vastustajista tätä kirjoittaessa ole. Enbuska suhtautuu tulevaan lohkojakoon tyynesti. “Varmasti pystymme kaikkia joukkueita haastamaan lohkossamme. Samanlaista peliä pelaamalla meillä on hyvät saumat menestyä” laskelmoi Enbuska ja jatkaa vielä “Viime vuonna Kiffeniä vastaan kärsityt pistemenetykset oli sellaisia, joista meidän olisi pitänyt ottaa pisteet kotiin. Samoin MYPAa vastaan pelattu vieraspeli oli sellainen, josta olisi pitänyt ottaa lisää pisteitä.” 

Helsinkiläinen FC Kiffen on todennäköisesti myös kaudella 2022 lilojen kanssa samassa lohkossa, joten Juuso ja muut lilat saavat mitä todennäköisimmin mahdollisuuden revanssiin tulevana suvena. MYPA sen sijaan putosi kaudeksi 2022 Kaakon Kolmoseen.

Tulevaan kauteen valmistautuminen on jo pikkuhiljaa alkamassa. PEPOn joukkueharjoitukset ovat toistaiseksi tauolla, mutta vuoden jatkosopimuksen solminut Enbuska valmistautuu jo tulevaa kautta varten. “Olen tehnyt tässä jo omatoimista treeniä. Erityisesti fysiikkaa olen alkanut harjoittelemaan. Sen lisäksi olen ollut duunissa. Vapaa-ajalla olen ottanut rennosti ja olen yrittänyt nauttia vapaa-ajasta kun sitä nyt vielä on ennen futiskauden alkua”  päättää Enbuska.

Lilojen kokoonpano näyttää Juuson jatkon myötä taas piirun verran vahvemmalta. Nauti vapaa-ajastasi Juuso, nimittäin kohta mennään!

 

PEPOn sopimustilanne kaudelle 2022:

 

Pelaajisto:

Jirko Sorsa (mv) (uutinen) UUSI (JIPPO)

Anton Kylkilahti (mv)

Miro Marin (p) (uutinen) UUSI (Atlantis FC)

Tuomas Vanhanen (p) (uutinen)

Zachary Sukunda (kk) (uutinen)

Petrus Eskelinen (kk) (uutinen)

Joonatan Sinkkonen (kk) (uutinen)

Juuso Enbuska (kk)

Samu Suoraniemi (h) (uutinen)

 

Valmennus:

Janne Muhli (päävalmentaja) (uutinen)

Marko Kaila (valmentaja) (uutinen)

Mika Sipi (valmentaja) (uutinen)

Ville Muhli (maalivahtivalmentaja) (uutinen)

 

PEPOn kausikortit kaudelle 2022 myynnissä nyt

 

Kausikortin hinta on 70 € (eläkeläiset ja opiskelijat 50 €). 

 

Kausikortti on futisfanille aina yhtä mieluinen joululahja. Sen ostaminen tapahtuu helposti vaikka Smartumilla, Eazybreakilla, ePassilla tai vastaavalla tyky-setelillä!

 

Seuraa liloja sosiaalisessa mediassa:

 

PEPO Facebookissa

PEPO Instagramissa

PEPO Twitterissä

 

Yhteistyökumppanit