Kotivoitto kärkikamppailusta. PEPO – MiKi 3 – 1 (1 – 0).

Tasainen ensimmäinen puoliaika, Samu Kauppila kohahdutti yksilösuorituksellaan

Kolmosen kärkitaistelun arvoisesti ottelu alkoi vauhdikkaana ja pelin tempo säilyi koko ensimmäisen puoliajan hyvänä. Ympäri kenttää käyttiin kaksinkamppailuja ja joukkueet hyökkäsivät ”vuorovedoin”. Kotijoukkueen pelillinen tasapaino säilyi hyvänä ja reagointi pallon riistoihin alkoi toimia pelin edetessä paremmin ja paremmin. Sitoutuminen puolustuspelaamiseen on hyvällä tasolla ja rohkeus eteenpäin pelaamiseen on kehittymässä hyvään – ja oikeaan – suuntaan.

Kotijoukkueen kohautuksesta vastasi tällä kertaa laitapuolustajana ”maileja” ahkerasti kerännyt Samu Kauppila. Vahva nousu pallon riiston jälkeen päättyi upeaan palkintoon, johtomaaliin ja vapautuneisiin tuuletuksiin. Onnittelut kauden avausmaalista !

 

Vierasjoukkueen takaa-ajo palkittiin hienolla maalilla.

Toisen puoliajan maali-iloittelun aloitti vierailijat. Suoraviivaisesti hyökännyt joukkue loi painetta kotijoukkueen puolustuslinjaan. Hyökkäykset saatiin ohjattua kulmiin, mutta maaliin johtaneen hyökkäyksen keskitystä ei saatu peitettyä. Takatolpalle vapaaksi jäänyt MiKi pelaaja pääsi viimeistelemään tasoituksen vapaasti takatolpalta kotijoukkueen pelaajien katsellessa toisiaan, etsien ”vartiopaikan” jättänyttä kotijoukkueen pelaajaa.

 

Vaihdoilla energiaa, Särkkä ratkaisi komeilla maaleilla

Kotijoukkueen vahva ja laaja vaihtopenkki osoittautui jälleen arvokkaaksi. vaihdosta sisään tulleet tuoreet jalat toivat energiaa ja mahdollistivat pelitemmon säilymisen sekä kaksinkamppailuissa pärjäämisen. Ottelun ratkaisijaksi nousi kotijoukkueen vahva prässipelaaminen hyökkäyskolmanneksella ja Jerry Särkän maukkaat viimeistelyt. Viimeisen kymmenen minuutin aikana pallon riistot hyödynnettiin erinomaisesti. Riiston jälkeen pallo omille ja viimeinen syöttö Jerrylle, jonka jalasta pallo verkon perille.

 

 

 

Yhteistyökumppanit