Kultsu FC – PEPO 2-3 (1-0)

Pelin ratkaisijat hyökkäyspäässä olivat vaihdosta tullut Ilja Tartakovskiy 1+1 ja konkari Toni Tanninen 2+0, mutta taisteluvoitto oli kyllä koko joukkueen. Kuten MiKi-voitossakin PEPO peluutti kentällä seitsemää A-junioria – kuutta avauksessa (molemmat Markukset, Eljas, Aleksi, Peetu sekä Ville) ja seitsemäs oli nimenomaan Tartakovskiy. Mats Malinen maalissa ja kapteeni Niko Pyyhtiä johtivat nuorempiaan omalla esimerkillään ja tsemppaamisellaan.

Neljä minuuttia pelattu ja PEPO saa vaparin vasemmalta. Sen antaa Aleksi Ikonen ja Sergey Afanasyev puskee pallon tolppaan. Siitä lähtee kuitenkin Kultsun myllytys ja Joseph Marrero Garcia -show liikkeelle. Kuusi minuuttia ja JMG syöttää läheltä linjan väliin Pertti Rytingin läpi, mutta Pepe panee pallon ohi maalista. Minuutti tästä ja Tuomas Tupe Tervo oikealta läpi, mutta Mats Malinen liimaa pallon. Samalla minuutilla JMG järjestelee vasemmalle paikan Antti Heinoselle, mutta volley lentää yli maalin. Vain minuutti edellisestä ja Kultsulla vapari, jonka JMG ampuu yli maalin. 10 minuuttia pelattu JMG purjehtii kentällä tehden mitä tahtoo – vain Mats Malinen saa estettyä miehen maalintekoyrityksen. 12 minuuttia ja Kultsulla vielä kulma siihen rynnistykseen.

16 ja Ville Vanttaja keskittää Kultsun laatikkoon ja PEPOlla on siinä paikka, mutta ei onnistumisia. 18 ja Aleksi Ikonen purjehtii oikealta laukaisupaikoille, mutta jokuhan (Sergey?) siellä oli paitsiossa. 19 Kultsulla kulma. Sitten 20 kellossa ja Jere Pulli ottaa keltaisen. Jere on pois viimeisestä pelistä. Tilanteesta Kultsulle vapari, jonka Mats nyrkkeilee voimalla ulos. JMG pamauttaa siihen sitten vastapalloon sellaisen volleyn, että verkot tötterölle. Kieltämättä kauden yksi komeimmista maaleista. Mahtaa olla joutsenolaiset piirakat hyviä, kun tuo mies on saatu tänne asti peippailemaan.

21 minuuttia kellossa ja PEPOlla vapari, josta saadaan tilannettakin aikaiseksi, mutta ei tulosta. 26 ja PEPOlla paikat hyökkäyspään sivurajan jälkitilanteessa. 26 ja PEPOlla kulma. 30 Jere keskittää hakien Toni Tannisen päätä, mutta T10 ei osu kunnolla palloon. 31 ja Rytinki taas pahanteossa, mutta Mats the Man of the Match Malinen torjuu. 33 PEPOlla vapari. 34 PEPOlla kulma. 37 Rytinki taas läpi. 40 Mats pelastaa. 42 PEPOlla vapari. 44 Aksu vetää kaukaa – Aku Korhonen poimii sen. 47 Kultsulla paikat – lopuksi Tupe ampuu ohi maalista. Tauolle mennään lukemissa 1-0. Kultsulla oli enemmän ja vaarallisempia paikkoja PEPOlla. JMG dominoi kenttää maalinsa asti, mutta sen jälkeen mitä vanhemmaksi peli tuli, sitä näkymättömämmäksi mies kävi.

46 Kultsulla paikka. 47 Antti Heinonen ampuu – Mats Malinen torjuu. 48 ja 49 minuuteilla PEPOlla vapari vasemmalta. 51 Aksun veto – ei tulosta. 52 Kultsun Pelkoselle varoitus. 53 PEPOlla paikka. 55 Kultsulla paikka. Tällä kertaa Mats jo ohitetaan, mutta kapteeni Niko Pyyhtiä putsaa pallon pois. 56 Kultsulla kulma. 58 Sergeyllä paikka, mutta ei ollut Sergeyn päivä. 59 Kultsulla paikat, Mats kestää. 60 ja Ville liukuu ja purkaa suoraan Rytingille, joka ampuu suht. kaukaa tarkasti oikeaan alanurkkaan. 66 Ilja Tartakovskiy sisään. 67 ja Eljas Ryhänen syöttää pystyyn boksi reunamilla pallo odottaneelle Tartalle, joka pienellä siirrolla sivuttain antaa pallon Tonille. Tanninen T10 antaa paukkua kaventaen tilanteen 1-2.

68 Markus Koistisella paikka. 70 PEPOlla lupaava vastahyökkäys, mutta ratkaiseva syöttö katkaistaan. 73 T10 kaukaa ohi. 74 PEPOlla vapari. 75 PEPOlla kulma, johon Markus Kyläheiko tulee vauhdilla puskemaan, mutta puskee yli. 76 Miikka Halme tulee peliin. 78 ja Make järjestää Iljan läpi, mutta ei. 79 Kultsun Ville Koskelalle varoitus. 81 Niko nostaa palloa maalille ja Tartakovskiy saa päänsä väliin niin, että tolpan kautta sisään 2-2. 83 ja Ville heittää ristipallon Aksulle vasempaan laitaan, josta Aksu toimittaa sen vaara-alueelle. Toni Tanninen kuljettaa pallon sivusuuntaan oikealla – laukoo voimalla puolustajan jaloista ja pallo painuu Korhosen längistä sisään 2-3.

85 ja pisteenä iin päälle Joonas Virolainen ottaa punaisen kortin. 87 Anssi Vanhala otetaan peliin. 88 ja Toni Tanniselle varoitus. 88 Kultsulla vapari. 88 Kultsulla kulma. Loppuun Niko Pyyhtiäkin halusi tehdä maalin. 89 Niko pääseekin puskemaan, mutta ohi menee. 91 ja Niko laukoo yli.

Nuori joukkue tuntuu olevan aika nopeaoppinen. Alkukaudesta oltiin äijäjoukkueiden kanssa vaikeuksissa ja kaikenlaisen kiusanteon ja vastoinkäymisten annettiin mennä tunteisiin, mutta loppukaudesta on ollaan oltu parissa äijäväännössä äijempiä kuin äijät itse. Pelaajat itse puhuvat jyyräämisestä. Yleisöä tämä joukkue ei petä koskaan. Yritystä riittää loppuun asti. Kauden päättävä peli PEPO – PeKa pelataan Kimpisellä lauantaina 28.9. alk. klo. 14.00. Tervetuloa!

3 – MARKUS KYLÄHEIKO
4 – NIKO PYYHTIÄ
5 – MARKUS KOISTINEN
7 – ELJAS RYHÄNEN VAIHTO 87′ –> 2 – ANSSI VANHALA
10 – TONI TANNINEN MAALIT 67′ JA 83′, VAROITUS 86′
18 – ALEKSI IKONEN
21 – SERGEY AFANASYEV VAIHTO 76′ –> 20 – MIIKKA HALME
22 – VILLE VANTTAJA
24 – PEETU JUNTUNEN
27 – JERE PULLI VAROITUS 27′ JA VAIHTO 66′ –> 11 – ILJA TARTAKOVSKIY MAALI 81′
12 – MATS MALINEN

Yhteistyökumppanit