Lappeenrannan Fysikaalinen Hoitopalvelu Oy tukemassa PEPO seuratoiminnan kehittämistä

Lappeenrannan Fysikaalinen Hoitopalvelu Oy:n palvelukonsepti on auttanut merkittävästi PEPO seuratoimintaa kehittämään kokonaisvaltaista harjoittelua. Urheilufysioterapeutin ohjaus ja neuvonta on jo osa juniorijoukkueidenkin ammattitaitoista valmennusta.

 

Riittävän nuorena aloitettu fyysisten ominaisuuksien kehittäminen ja vahvistaminen vähentävät tutkitusti loukkaantumisriskiä sekä parantavat urheilijoiden kapasiteettia toimia terveinä lajissaan.

 

Kun urheilijan liikkuvuus-, ja voimaominaisuudet ovat yksilöllisesti huomioitu, parantaa se mm. jalkapalloilijan juoksuominaisuuksia ja juoksunopeuttakin. Fysioterapeutti on siis tärkeä osa juniorijoukkueidenkin taustatiimiä.

 

Lappeenrannan Fysikaalinen Hoitopalvelu Oy tarjoaa kattavan valikoiman lääkäri-, fysioterapia- ja fyysisen valmennuksen palveluita. Käytössä on monipuolinen kuntosali ja testausvälineistö. Palvelukonsepti räätälöidään aina yksilökohtaisesti.

 

Lappeenrannan Fysikaalisen Hoitopalvelun palvelutarjonnasta löytyy:

 

Fysioterapia, Ortopedia, Urheilufysioterapia, Urheiluvammojen hoito ja ennaltaehkäisy, Leikkauksen jälkeinen kuntoutus, Hieronnat, DryNeedling-kuivaneulaus, LPG-imurullaushoito, Teippaukset, Personal Training, Tukipohjalliset ja PhysioPilates.

 

Lisätietoja seuraavista palveluista löytyy fysikaalinenhoitopalvelu.fi/palvelut/

 

PEPO Miesten edustuksen päävalmentaja Teemu Tavikainen on erittäin tyytyväinen Lappeenrannan Fysikaalinen Hoitopalvelut Oy palvelukonseptiin.

 

“Hienoa, että yhteistyö Petteri Koskisen ja Lappeenrannan Fysikaalinen Hoitopalvelu Oy:n kanssa jatkuu myös tällä kaudella. Yhteistyö on tärkeä osa meidän loukkaantumisten ennaltaehkäisyä ja lisäksi saamme

lihastasapaino- ja liikkuvuuskartoituksista yksilökohtaisia ohjeita pelaajan arkeen.

Toinen tärkeä osa on toki meidän loukkaantuneiden pelaajien laadukas ja progressiivinen kuntoutusprosessi sertifioidun urheilufysioterapeutin kanssa.”

 

PEPO kiittää Lappeenrannan Fysikaalinen Hoitopalvelu Oy:n koko henkilökuntaa ammattitaitoisesta ja joustavasta palvelukonseptista.

 

https://www.youtube.com/watch?v=30O5rcyf2q0&feature=youtu.be

Yhteistyökumppanit