Maalivahtiosasto täydentyy – Anton Kylkilahti ja Toivo Suoranta sopimuksiin!

PEPO on kiinnittänyt omat kasvattinsa Anton Kylkilahden ja Toivo Suorannan kaudelle 2023 maalinsuulle. Kaksikko täydentää Jirko Sorsaa maalivahtiosastolla.

Kylkilahti on 19-vuotias varmaotteinen maalivahti, joka aloittaa neljännen kautensa jo edustuksessa. Vastuuta kertyi viime kaudella Suomen Cupissa kaksi ottelua, farmijoukkue Imatran Palloseurassa neljä ottelua ja P20 joukkueessa.

– Hyvillä mielin lähetään kohti tulevaa kautta. Tavoitteena on nostaa omaa tasoa ja sitä kautta saada enemmän vastuuta edellisiin kausiin verrattuna. Treenit ovat maistuneet hyvältä ja koko ajan mennään parempaan suuntaan, kommentoi Kylkilahti.

18-vuotiaalle Suorannalle sopimus edustuksessa on ensimmäinen. Lupaava kassari on kärsinyt urallaan loukkaantumisista, mutta kesällä paluun maalinsuulle tehnyt nuorukainen on nyt pysynyt ehjänä. Suoranta nimettiin muun muassa U15 maajoukkue leiritykseen ja varalle U16 maajoukkueeseen, mikä kertoo nuoren miehen lahjakkuudesta.

– Odotan innolla ensimmäistä kautta edarin mukana. Tavoitteena on lähtökohtaisesti pysyä kunnossa, koska viime vuosina olen kärsinyt paljon loukkaantumisista. Yritän kääriä mahdollisimman paljon peliminuutteja tulevalta kaudelta, kommentoi Suoranta.

Vielä kerkeät hyödyntää tyky-setelit tältä vuodelta kausikorttia varten. Kausariostoksille pääset TÄSTÄ.

Sopimukset 2023:
Juho Enbuska
Petrus Eskelinen
Akseli Junnikkala
Markus Koistinen
Anton Kylkilahti
Valtteri Maijanen
Patrik Pesonen
Lauri Seilonen
Joonatan Sinkkonen
Jirko Sorsa
Pablo Stupiski
Samu Suoraniemi
Toivo Suoranta

Yhteistyökumppanit

Tilateurastamo Ikonen