Mielenkiintoinen Mikkelin Kissat

Lilat matkaavat torstaina Mikkelin Urheilupuistoon mittaamaan sarjakärkeä, ollaanko sitä siellä misuja vai oikein kolleja. MiKi on tehnyt sarjassa toistaiseksi selvää jälkeä. Akatemia ja IPS kaatuivat maalilla, mutta Kultsu, PeKa, Jäntevä ja KoPa jo selvemmin numeroin. Joukkuetta koutsaa Timo Vehviläinen, joka valmensi pari edelliskautta Warkaus JK:ta Kakkosessa. Hänen mukana Varkaudesta Kissoihin haalittiin tammikuun alussa myöskin JK:n viime kauden kapteeni toppari Vili-Petri Vänttinen. Myös hyökkäyskalusto on Kolmoseen ihan kelpo sellainen eli nelikko Ikonen – Ikonen – Oinonen – Kimari käy painiin PEPOn puolustuksen kanssa.

Mutta asetelma on PEPOllekin herkullinen. Uskon, että joukkue odottaa hyvin motivoituneena ja kieli pitkällä hyvää vastustajaa ja hyvää peliä. Mitään hävittävää ei ole – kaikki mitä liloille tulee on kotiinpäin. Siinä on taas paikka pienimuotoisille sankaritarinoille. Pelaavan ryhmän henki ja mielialat ovat korkealla, mutta toki totuuden nimessä pitkän rosterin vuoksi vastuutta jäävät pelaajat ovat tyytymättömiä. ”Hyvä, että ovat. Sehän tarkoittaa sitä, että he haluavat muutosta tilanteeseen. Jokainen varmasti tietää, mitä se vaatii.”, saattaisi valmentaja asiaa kysyttäessä kommentoida.

Voitto torstaina olisi aika hurmosta ja siitä iloittaisiin ympäri Kaakon piiriä sarjatilanteen tasoittumisen myötä. Tuli mitä tuli ja oli mitä oli, mutta pääasia kuitenkin, että kaikkemme annamme.

Ottelu MiKi vs PEPO pelataan Mikkelin Urheilupuistossa to 6.6.2013 klo 18.30.

Yhteistyökumppanit