Niko Pienmunne PEPOn tolppien väliin!

Päättyneellä kaudella paikallisvastustaja LaPaa edustanut 26-vuotias maalivahti Niko Pienmunne liittyy PEPOn riveihin. Pienmunne oli LaPassa selkeä ykkösvahti, pelaten yhtä ottelua lukuunottamatta täydet minuutit viime kauden Kakkosessa.

LauTP:n kasvatti on pelannut PEPOssa aiemmin B-junioreissa kausina 2013-2014 ja edustuksessa kausina 2015-2016. Pienmunne on urallaan piipahtanut myös Haminassa Pallo-Kissojen riveisssä. Tuore pepolainen kertoo odottavansa suurella innolla tulevaa kautta.

– Hyvät fiilikset tulevasta kaudesta, meininki treeneissä ollut hyvä ja motivoiva. Odotan innolla pääseväni näyttämään, että Kakkonen on taso jossa ansaitsen pelata.

Päättynyt kausi LaPassa oli Pienmunteelle vaikea, seuran pudottua Kolmoseen jäätyään selvästi lohkonsa jumboksi. PEPOn paidassa mies haluaakin ottaa askeleen eteenpäin urallaan.

– Haluan tietysti kehittyä pelaajana ja saada mahdollisimman paljon minuutteja, olen kova tekemään töitä ja sitoutunut tähän hommaan.

Päävalmentaja Teemu Tavikainen toteaa olevansa iloinen uudesta hankinnasta.

– ”Pimu” on ollut meidän matkassa jo tovin. Hän on kokenut maalivahti ja hän onnistui vakuuttamaan valmennuksen omalla asenteellaan ja taidollaan.

Tervetuloa Liloihin Pimu!

Sopimukset 2023:

Jonathan Dunyin

Juho Enbuska

Petrus Eskelinen

Akseli Junnikkala

Markus Koistinen

Arttu Kotanen

Anton Kylkilahti

Patrick Loa Loa

Valtteri Maijanen

Nicolás Murcia

Alex Oikkonen

Erkka Partanen

Patrik Pesonen

Niko Pienmunne

Lauri Seilonen

Yaroslav Shapovalov

Joonatan Sinkkonen

Jirko Sorsa

Pablo Stupiski

Samu Suoraniemi

Toivo Suoranta

Yhteistyökumppanit