Otteluennakko: PEPO-TiPS la 10.6 klo 16:00

Lauantaina pelataan taas! Suomen cupin VJS-ottelu mukaan luettuna kolmen ottelun mittaisessa tappioputkessa seilaava PEPO kohtaa Kimpisen stadionilla niin ikään heikosti kautensa aloittaneen Tikkurilan Palloseuran. OP Etelä-Karjalan isännöimä lauantainen kamppailu on kauden kannalta erityisen tärkeä, sillä joukkueet löytyvät peräkkäin sarjataulukon häntäpäästä lilojen ollessa sijalla 10 ja vierailijoiden löytyessä sijalta 11. Molemmat joukkueet ovat pelanneet Kakkosessa kuusi ottelua.

 

Kotijoukkueen kauden aloitus oli haastava, ja juuri kun näytti, että kurssi saatiin käännettyä, iski touko-kesäkuun vaihteen ruuhkaviikot vasten kasvoja. Voitokkaasta PK-35 pelistä lähtien lilat ovat pelanneet kolmeen viikkoon kuusi ottelua, josta saa keskinkertaisellakin matematiikalla laskettua tahdiksi kaksi ottelua viikkoa kohden. Tämä on ollut kapeahkolle ja loukkaantumisten runtelemalle rosterille auttamatta liikaa, ja tulokset ovat olleet heikkoja. Kertauksena, viimeisistä kolmesta ottelusta saldona on Kakkosessa tappiot PPJ:lle ja Kiffenille sekä Suomen Cupissa 3-2 tappio Kolmosen VJS:lle. Nyt otteluruuhka on kuitenkin alkanut helpottamaan, joten parempia tuloksia odotetaan. Myös loukkaantumisrintamalla on tapahtunut hyviä asioita, sillä keskikentän Alex Oikkonen on pelannut pikkuhiljaa kasvavia minuutteja. Yhdessä alkukauden onnistujien Aleksi Ikosen ja Pablo Stupiskin kanssa Oikkosen toivotaan johdattavan lilat voittoon lauantaina. 

 

Vierailijoiden alkukausi on sujunut isäntiäkin huonommin eikä voittotiliä ole vielä kauden kilpailullisissa otteluissa avattu. Tikkurilalaiset ovat kuitenkin onnistuneet keräämään kolme tasapelipistettä Kiffenin, PKKU:n ja Reippaan kustannuksella, joten aivan katastrofaalisesta alkukaudesta ei voida missään nimessä puhua. Lisäksi jäljelle jäävät kolme tappiota ovat tulleet kivenkovia joukkueita vastaan. PK-35, NJS ja Klubi 04 löytyvät kaikki sarjataulukon kärkipäästä. Palloliiton tulospalvelun perusteella TiPS:in pelaajistosta nousevat esiin kaksi maalia kolmeen otteluun tehnyt Niko Haiko ja nuorisomaajoukkueissakin esiintynyt hyökkääjä Samuel Burton. 

 

Tällä kertaa saimme ottelua kanssamme ennakoimaan MP:stä liloihin täksi kaudeksi siirtyneen Antti-Pekka Kesosen. Kesonen on uurastanut keskikentällä täydet minuutit Kakkosen otteluissa, ja myös Suomen Cupissa peliaikaa on tullut kiitettävästi. Kesoselle esitetyt kysymykset ovat lihavoituina ja pelurin vastaukset kursivoituna.

 

Siirryit täksi kaudeksi uuteen joukkueeseen ja kaupunkiin. Miten sopeutuminen PEPO:oon ja Lappeenrantaan on sujunut?

 

Sopeutuminen uuteen kaupunkiin ja joukkueeseen sujui oikein hyvin ja hommat lähti rullaamaan mallikkaasti alusta saakka. Joukkue täynnä hyviä tyyppejä, niin mikäs sen parempaa. 

 

PEPO:lla on pienimuotoinen tappioputki alla. MItä täytyy joukkueena kehittää, jotta tulokset alkavat parantua?

 

Kurssin kääntäminen lähtee ehdottomasti liikkeelle treenikentältä. Jatketaan kovaa työntekoa, kehitetään omaa peliä ja saadaan alle ehjiä treeniviikkoja, niin tuloksetkin kyllä sitten seuraavat perässä.

 

Lopuksi, millainen vastustaja vierailija TiPS on ja millaista peliä odotat lauantaille?

 

Ollaan katsottu videoklippejä TiPS:in pelaamisesta ja sieltä löytyy kyllä paikkoja mihin iskeä. Odotan meiltä aktiivista peliä, jossa hallitsemme pelitapahtumia ja sen myötä kolme pistettä jää Lappeenrantaan. 

 

Näillä puheilla, tervetuloa seuraamaan onnistuvatko lilat kääntämään kurssinsa lauantaina 10.6 klo 16:00 pelattavassa ottelussa. Otteluisäntänä toimiva OP Etelä-Karjala tarjoaa omistaja-asiakkaille perheineen ilmaisen sisäänpääsyn otteluun. Otteluetkot ja jälkipelit totuttuun tapaan Totemissa. Tavataan Kimpisellä!

 

Yhteistyökumppanit

Tilateurastamo Ikonen