Paikallisderbystä kolme pistettä. PEPO – LJK 2 – 0 (2 – 0).

Lyhyen tauon jälkeen palattiin kisa-asuun Kimpisessä.

Parin viikon pelaamattomuus jätettiin taakse ja Kimpiseen palattiin keskittyneenä ja valmistautuneena. Intensiivisellä harjoitusjaksolla hiottiin suorituskykyä syyskierroksen koitoksiin. Ensimmäinen peli toi tuloksena kolme ansaittua pistettä, selvän pallonhallinnan, huolellisen puolustuspelaamisen ja kahden Jerry Särkän viimeistelemän komean maalin ansiosta. Kotijoukkueen maalilla Mika Haakana pääsi vähillä töillä, mutta hoiti muutaman tilanteen varmasti, palloja pudottamatta.

Vierasjoukkue miehitti oman kenttäpuoliskon ja pyrki iskemään vastaiskuilla

Alusta alkaen pelin kuva oli selvä. Lilapaidt piti palloa ja haki aukkoja ja tilaa LJK:n ryhmityksen sisältä ja leveydestä. LJK iski terävästi ja suoraviivaisesti muutaman kerran ja oli mennä johtoon onnistuneen, nopean vastahyökkäyksen tuloksena. PEPOn onneksi laukaus suuntautui maalin ohi.

Ensimmäisen kahdenkymmenen minuutin jälkeen vierasjoukkue joutui enemmän ja enemmän valumaan kohti omaa maalia ja lilapaidat ratkaisivat pelin kahdella komealla maalilla.

Ensimmäinen maali syntyi komean kaukolaukauksen tuloksena. Jerryn laukoma pallo putosi hirrestä LJK puolustajan selkään ja siitä maaliin. Toinen maali syntyi suoraan komeasta vapaapotkusta. Jerryn laukaus painui vastustamattomasti LJK maalilla pelanneen Jarkko Sepän ohi, maalin etuyläkulmaa.

Määrätietoisuutta kaivataan lisää.

Tuloksen tekeminen vaatii vieläkin Lilapaidoilta hurjan määrän maalipaikkoja. Saarela peräänkuuluttikin pelin aikana ja jälkeen määrätietoisuutta ja röyhkeyttä hyökkäyskolmannekselle.

”Ansaitut kolme pistettä, ehdottomasti. Seuraava peli on jo oven takana. Matka jatkuu.”

Yhteistyökumppanit