Paikalliskamppailusta kotivoitto. PEPO – Kultsu/2 5 – 1 (2 – 1)

Tuttuja nimiä maalintekijöinä

1-0 Jerry, 2-0 Ily, 3-1 Cho, 4-1 Cho, 5-1 Jerry

Pelinrakentelusta puuttui rohkeutta, rohkeus löytyi toisella puoliajalla

Vierailja puolusti kentän keskustan tiiviisti ja energisesti häiriten kotijoukkueen pelinrakentelua ja peittämällä syöttösuunnat.

”Meiltä puuttui rohkeus pelata pallo ahtaaseen tilaan, avaavat sytöt eteenpäin menivät tökkimiseksi, emmekä päässeet siirtämään pelin painopistettä riittävän nopeasti ja suoraviivaisesti. Toisen puoliajan aikana hyökkäsimme mallikkaasti ja saimme myös päätettyä hienoja hyökkäyksiä tuloksekkaasti.”

”Kauppila, Ryhänen ja Karttunen olivat vahvoja läpi ottelun. Muutenkin joukkueen esityksiä leimaa ihan eri tason henkinen kypsyys viime kauteen verrattuna. Olemme hyökkäyskolmanneksella tehokkaita ja monipuolisempia.” sanaili päävalmentaja tulokseen tyytyväisenä.

Parannettavaa löytyy ja joukkueesta löytyy resursseja paljon parempaan

”Töitä harjoituskentillä riittää ja pelaajat ovat valmiita tekemään töitä yhteisen tavoitteen eteen. Kahden viikon tauko mahdollistaa laadukkaan, kehittävän harjoittelun. Seuraavaan peliin saadaan kasvatettua nälkää sopivasti.”

Fair Play ele kotijoukkueelta

Joukkueen kypsyydestä ja Fair Play hengestä saatiin ottelussa myös hieno osoitus. Vierasjoukkueen maalivahti jäi loukkaantuneena makaamaan maahan, vierailijoiden pelaajien huomio kiinnittyi loukkaantuneeseen maalivahtiin ja Kultsu pelaaja poimi pallon käteen. Tuomarin tuomio tilanteessa oli varoitus ja rangaistuspotku kotijoukkueelle. Niko Pyyhtiä sijoitti pallon Fair Play hengessä löysästi ohi maalin.

Yhteistyökumppanit