PEPO – Kultsu FC 4 – 0 (1 – 0)

PEPO sai kellistettyä paikallisvastustajansa joukkueiden kauden toisessa kohtaamisessa, vaikka pelillisesti oma peli ei noussut esimerkiksi edellisen harjoitusottelun esityksen tasolle. Lilojen valmentajan mukaan maltti puuttui hyökkäyspään pelaamisessa ja aivan liian usein haettiin vaikeaa ratkaisusyöttöä, vaikka hyökkäystä olisi voitu jatkaa helpolla syötöllä eteenpäin menettämättä palloa.

PEPOn liike oli kuitenkin tänään ylivoimaista. Kultsu tuntuu olevan mielialajoukkue. Tänään ei ollut sen ”pöljä” päivä. Kunniaksi vastustajalle on kuitenkin sanottava, että eivät itse sumputtaneet, mutta eivät kyllä kovin aktiivisesti prässänneetkään varsinkaan ylhäällä. Ajatus vierailla oli varmasti ihan pelata sitä palloa.

PEPOn ensimmäinen maali syntyi, kun Eljas Ryhänen nousi keskialueelta ja syötti Markus Koistisen maalitekoon. Toisessa maalissa Koistinen antoi kulman ja Jere Pulli ampui volleyn vastapalloon verkon perukoilla. Kolmannessa Juuso Laapas passasi keskeltä puolustuslinjan väliin Samu Ikoselle, joka pisti pallon pussiin. Neljännessä Ville Vanttaja  syötti oikealta pallon boxiin Riku Hedmanille, joka pääsi kääntymään vapaaksi ja laukoi pallon maaliin.

Kokoonpano 4-2-3-1: Mäkelä(45. Sorsa)-Vanttaja-Pyyhtiä-Pulli-Juntunen-Ryhänen-Vauhkonen(45.Torvi)-Halme(45.Laapas)-Eloranta-Koistinen-Ikonen(70.Hedman)

Kehuja joutuu sivustaseuraaja jakamaan aika monelle: Koistinen, Ikonen, topparit, Mäkelä loukkaantumiseensa asti, Laapas kentälle päästyään jne. Ryhästä ja Juntustakin voi olla aika vaikeata syrjäyttää avauskokoonpanosta.  Mukava tekemisen meininki on vallalla.