PEPO:n EM-kisaveikkaus!

Suomen kannalta historiallinen UEFA Euro 2020 turnaus käynnistyy perjantaina 11.6. Kisojen kunniaksi sinun on mahdollista osallistua lilojen sosiaalisissa medioissa kisaan, jonka palkintona on kausikortti kauden 2021 lilojen kotiotteluihin!

Säännöt ovat yksinkertaiset. Vastaan PEPOn Facebook– tai Instagram-tileillä seuraaviin helppoihin kysymyksiin.

 

  1. Mikä maa voittaa koko turnauksen?
  2. Kuinka pitkälle Huuhkajat turnauksessa lentävät (jäävät alkulohkoon/neljännesvälierät/puolivälierät/välierät/finaali)?
  3. Kuka on koko kisojen maalikuningas?
  4. Kuka on Huuhkajien maalikuningas (voi olla sama kuin kohta 3!)?

 

Eniten oikeita vastauksia tiennyt voittaa. Mikäli oikein vastanneita on useampia, suoritetaan kaikkien yhtä monta kysymystä oikein arvanneiden kesken arvonta. Voiton napannut henkilö kontaktoidaan henkilökohtaisesti.

Ohessa malliksi PEPOn pelaajien Milos Josimovin, Leon Auguston, Miko Sederholmin, Jerry Särkän ja maalivahtivalmentaja Ville Muhlin arvaukset! Kisaan voi osallistua perjantaihin 11.6. klo. 21:59 saakka ja ratkaisu veikkauksiin saadaan, kun EM-kisojen Lontoossa pelattava finaalipeli on ratkennut sunnuntaina 11.7.

Laita siis neljä oikeaa vastausta tulemaan heti Facebookin ja Instagramin puolella! Jos sinulla ei ole tietoa, niin aina voi myös arvata. Onnea matkaan!

Yhteistyökumppanit