PEPOn puolustuspää vahvistuu Nuutti Toiviaisella

PEPO ja keskuspuolustaja Nuutti Toiviainen ovat sopineet kauden 2022 kattavan jatkosopimuksen. 19-vuotiaan Toiviaisen jatko on jo kolmas viime kauden Kakkosen A-lohkon pitävimmän puolustuksen vakiokasvon jatkosopimus.

Nuoresta iästään huolimatta 187-senttisen Toiviaisen vahvuudet ovat fysiikassa. Aikanaan imatralaisessa IPS:ssa jalkapalloharrastuksen aloittanut Nuutti tarttui avauskokoonpanon topparin paikkaan, kun Miloš Josimov jätti lilat heinäkuun alussa. Tästä avauskokoonpanon paikasta hän ei luopunut, vaan Toiviainen aloitti kaikki loput kauden 16 sarjapeliä ja viimeisteli niissä myös yhden maalin. Myös Kakkosen Cupin finaalista kirjattiin Toiviaiselle täydet 90 minuuttia. Ilmassa vahva Toiviainen liikkuu myös jalalla sen verran vikkelään, ettei PEPO-puolustus joutunut kovin monesti yllätetyksi kilpajuoksuissa kauden 2021 aikana.

Onnistuneen kauden jälkeen vuoden jatko PEPOssa vaikutti jo vuonna 2019 lilojen edustuksessa debytoineesta topparista hyvältä idealta. “Kyllä se jatko aika selvä homma oli. PEPO on tuttu seura, jonka kanssa olen juniorivuosista ollut tekemisissä joko IPS:n tai PEPOn ja IPS:n yhdistelmäjoukkueiden kanssa. Kaikki systeemit on hallussa ja on hyvä jatkaa tutussa ympäristössä” jatkosopimuksen allekirjoittanut keskuspuolustaja kertoo.

Tiistaina 14. joulukuuta 2021 tehtiin PEPOn seurahistoriaa, kun lilat nousivat sarjapaikastaan luopuneen rovaniemeläisen RoPS:n tilalle Ykköseen kaudelle 2022. Toiviainen odottaakin tulevaa kautta uudella sarjatasolla jo vesi kielellä. “Totta kai tulevat Ykkösen pelit on omalla jalkapallouralla ne kovimmat pelit toistaiseksi. Ykkösessä en ole vielä pelannut yhden yhtä peliä. Kakkosessakin on ollut kovia vastustajia, mutta vastustajien yleistaso on varmasti astetta korkeampi ja meidän pitää olla paremmin valmistautuneita joka peliin” Toiviainen toteaa.

Uskon, että luotamme Ykkösessä edelleen Jannen (päävalmentaja Muhli) hiomaan pelityyliin. Varmasti pelityyliin joutuu tekemään joitain ottelukohtaisia muutoksia, mutta radikaalia muutosta tuskin tulee. Luotetaan omaan tekemiseen ja valmentajan näkemykseen” visioi Toiviainen ja antaa signaalin siitä, että hyökkäävästä ja iloisesta pelaamisesta tunnetut lilat eivät vetäydy kuoreensa astetta vaativammassa ympäristössä.

PEPOn kausikortit kaudelle 2022 ovat nyt myynnissä seuran verkkokaupassa. Kausikortin saa vielä viikon ajan lunastettua kauden 2021 kausikortin hintaan 70 € (50 € eläkeläiset ja opiskelijat). Kausikortin tilaus täytyy tehdä 23.12. mennessä ja kortin tulee olla maksettu 27.12. Alkaen 24.12. tilatun kausikortin hinta on normaali 100 € / 70 €. Kausikorttitilaukseen pääset klikkaamalla tästä! Muista, että kausikortin hankintaan voit hyödyntää Smartum/Eazybreak/ePassi/Edenredin etua tai Smartum-liikuntaseteliä!

Nyt jos koskaan on siis oiva hetki uusia kausikortti tai hankkia joululahja futisfanille. Tervetuloa Nuutti ja kaikki muut mukaan Ykköseen suuntautuvalle matkalle!

 

PEPOn sopimustilanne kaudelle 2022:

 

Pelaajisto:

Jirko Sorsa (mv) (uutinen) UUSI (JIPPO)

Anton Kylkilahti (mv)

Miro Marin (p) (uutinen) UUSI (Atlantis FC)

Tuomas Vanhanen (p) (uutinen)

Arttu Kotanen (p) (uutinen)

Roope Huhtala (p) (uutinen)

Nuutti Toiviainen (p) 

Zachary Sukunda (kk) (uutinen)

Petrus Eskelinen (kk) (uutinen)

Joonatan Sinkkonen (kk) (uutinen)

Juuso Enbuska (kk) (uutinen)

Tommi Roponen (h) (uutinen) UUSI (MYPA)

Samu Suoraniemi (h) (uutinen)

Aleksi Sainio (h) (uutinen)

 

Valmennus:

Janne Muhli (päävalmentaja) (uutinen)

Marko Kaila (valmentaja) (uutinen)

Mika Sipi (valmentaja) (uutinen)

Ville Muhli (maalivahtivalmentaja) (uutinen)

 

Seuraa liloja sosiaalisessa mediassa:

 

PEPO Facebookissa

PEPO Instagramissa

PEPO Twitterissä

Yhteistyökumppanit