Pistejako Kimpisen avauksessa. PEPO – STPS 3 – 3 (3 – 1).

Kaksijakoinen ottelu päättyi oikeutettuun pistejakoon

Kotijoukkueen ensimmäisen puoliajan hallinta ja johtoasema ei riittänyt. STPS otti pelin haltuun toisella puoliajalla ja teki tasapeliin oikeuttavat maalit. Kotijoukkueen maalintekijöinä kunnostautuivat Sergei Afanasiev (2) ja Markus Koistinen (1).

Pelin ratkaisun avaimet olivat kotijoukkueen omissa käsissä toisen puoliajan alkuvaiheisiin saakka

Kahden maalin johtoasema antoi hyvät lähtökohdat toiselle puoliajalle. Pelin hallinta oli kotijoukkueella ja hyökkäyksiä saatiin päätettyä tuloksellisesti. Maltti ensimmäisen puoliajan maalipaikoissa ja toisen puoliajan alkuvaiheiden hyyökkäyksissä ei riittänyt ja vierasjoukkue otti pelin haltuun nopealla ja laadukkaalla syöttöpelillä.

”Toisen puoliajan olimme koko ajan paineen alla, vastaanottavana osapuolena”, tuumi joukkueen vastuuvalmentaja Jyrki Saarela.

”Alueellinen ja pelillinen tasapaino hajosi täysin, emmekä saaneet toisen puoliajan alkuvaiheiden jälkeen pelistä enää kunnon otetta. Vierailijoille täysi tunnustus, kahden maalin takaa tasoihin nouseminen vieraskentällä on aina kova juttu.”

Kärkipeleistä neljä pistettä

Viikon kahdesta ennakkoon kovasta pelistä tuloksena saatiin kasaan tärkeät neljä sarjapistettä. Vaikka tänään olisi ollut mahdollisuus kasvattaa pistepottia kolmella pisteellä, täytyy pisteeseenkin olla tyytyväinen ja jatkaa pelin ja pelaamisen kehittämistä, edelleen. Seuraava ottelu pelataan vieraskentällä Haminassa, perjantaina. Sieltä ei ole odotettavissa ilmaisia palkintoja pisteiden muodossa, joten valmistautuminen on tehtävä huolellisesti tuohon peliin.

 

Yhteistyökumppanit