Revanssin paikka PEPO – Kultsu FC

Huomenna lauantaina iltapäivällä PEPO siirtyy harjoituspeleissä Amis -aikaan, kun vastaan tulee rakas paikallisvastustaja Kultsu Lappeenrannan Joutsenosta. Joukkueet kohtasivat toisensa tammikuun alussa Imatran suurhallissa ja silloin Kultsu oli parempi lukemin 0-2 maalareina Nurkka ja Koistinen. Se oli silloin – nyt on nyt. Pari kuukautta on harjoiteltu puolin ja toisin, aika ja paikka ovat toiset, ja niin ovat osittain varmasti molempien kokoonpanotkin.

Kultsu on pelannut kaksijakoisesti alkukauden pelinsä. PEPOn lisäksi KoPa lienee saanut kullervoilta parikin kertaa nokkaansa. Toisaalta ilmeisesti mm. IPS ja STPS ovat kultuja pöllyyttäneet ihan miehekkäästi. Keskinäisen pelin ja molempien joukkueiden cup -kompastelun jälkeen PEPO puolestaan kaatoi IPSin 4-1 ja FC Peltirummun peräti 8-0. Huomisesta pelistä tuskin kovin suurinumeroista tulee, jos Kultsu pelaa pelinsä ensimmäisen kohtaamisen malliin.

Hieman kärjistäen tammikuun pelissä Kultsun alakerrassa alle 20 metrissä seisoi kapeassa paksussa muodostelmassa kahdeksan miestä kädet levällään sormet lilapaitoja haroen. Toppari makasivat melkein maalivahdin sylissä eikä linjan taakse voinut pelata. Toisaalta ryhmistys oli niin alhaalla, että pepolaiset pääsivät suhteellisen vapaasti jopa laukaisuetäisyyksille, mutta kaukolaukauksissa ei ollut riittävästi laatua. Kultsun kävelevän kahdeksikon yläpuolella odotti kaksi juoksukuntoista miestä nopeita avauksia.

Mielenkiintoista nähdä, ketä Kultsu tällä kertaa marssittaa kentälle. Huhujen mukaan entinen pepofanien suosikki supervaihtomies Pertti ”Pepe” Rytinki olisi nyt tuomassa länsisuomalaista positiivisuutta ja työnteon mallia joutsenolaiseen sielunmaisemaan. Pertsa varmaan mielellään kurittaisi vanhaa seuraansa – sen verran pienille minuuteille mies PEPOssa viime vuosina jätettiin. Niin voi tosin käydä Kultsussakin …

Lauantaina 9.3. miesten harjoitusottelu PEPO – Kultsu FC Amiksella klo 16.00.

Yhteistyökumppanit