SavU vieraissa paras mahdollinen mittari

Mikkelin entisen maalaiskunnan ylpeys Savilahden Urheilijat mittaa PEPO Lappeenrannan todellisen iskukyvyn sarja-avauksen lähestyessä. SavU on pelannut kaikki harjoituspelinsä kotonaan ja tehnyt niissä murhaavaa jälkeä. Vai mitä sanotte näistä tuloksista: SavU – MP A 8-2, SavU – WJK 8-0, SavU – STPS 4-0, SavU – PaPe 4-1 ja MP A – SavU 0-1. Savulaiset ovat viime vuosina olleet tyypillisesti isokoisia, teknisiä ja kokeneita pelaajia. Joukkue pelaa höntyilemättä, mutta fiksusti. Myös reilu peli (Fair Play) on ollut rantakyläläisille ominaista. Jo pitkään joukkue on ollut Kolmosen hieno keskikastin perusporukka ilman putoamisvaaraa, mutta ensi kautta ajatellen joukkueesta on tullut ehkä tahtomattaankin  jopa suurin nousijasuosikki.

PEPOlla on kuitenkin Urpolan mainiolla teknonurmella yllätyksen mahdollisuus. Kenttä on ihan hyvän kokoinen. SavU on harjoituspeleistään kolme ensimmäistä pelannut Mikkelin pikkuruisessa kuplassa todennäköisesti vajailla miehistöillä. PaPe kaatui kyllä Urpolassa komeasti 4-1, mutta voikkaalaiset tulivat peliin ilman vaihtomiehiä. MP:n A-junioreiden kanssa isolla kentällä SavUn kone jo hieman yski. Kaikkien pelaajien liike ei nuorisoa vastaan tahtonut enää riittää. PEPOakaan vastaan ei kannata lauantaiaamuna suoraan baarista peliin tulla. Liikettä on taas nimittäin luvassa!

Lilojen leirissä yksi suuri mielenkiinnon kohde on se, missä iskussa on tosipaikan tullen maalitykki Afanasyev. Welcome back Sergey!

SavU – PEPO Urpola, Mikkeli La 6.4.2013 klo. 10:00

 

Yhteistyökumppanit