Tärkeä jatkosopimus – Arttu Kotanen jatkaa PEPOssa!

22-vuotias Arttu Kotanen ja PEPO ovat solmineet kauden 2023 kattavan pelaajasopimuksen. Kausi on Kotaselle jo seitsemäs edustuksessa.

Vasemman laitapakin tontilla kirmaava Kotanen oli tärkeä palanen viime kaudella Ykkösessä Lilojen miehistössä. Tilastoraporttien mukaan Kotanen oli Ykkösessä sarjan ahkerimpia keskittäjiä ja pallo löysi myös hyvällä tarkkuudella perille. Kotasen ainokainen maali syntyi Kimpisellä JäPSiä vastaan ja sen jälkeiset volttituuletukset ovat varmasti piirtyneet monien paikallaolijoiden verkkokalvoille.

Syksyn aikana Kotanen pohti muitakin vaihtoehtoja ja pros and cons listoja väännettiin aina tammikuulle asti.

– Kauden jälkeen tuli pohdittua eri vaihtoehtoja futiksen suhteen. Lopulta vaakakuppi kääntyi PEPOon ja Lappeenrantaan kokonaisuuden vuoksi. Päätös jatkaa ei ollut missän nimessä helppo, mutta varmasti itselleni oikea, kommentoi Kotanen.

Kotasen nousut pakin paikalta syvyyteen aiheuttivat Ykkösessä murheita vastustajille koko kauden ajan. Hänen nopeusominaisuutensa olivat kovassa hyötykäytössä Lilojen hyökkäyspelaamisessa. Seuran kannalta ensimmäinen kausi Ykkösessä päättyi toki ikävästi putoamiseen.

– Viime kaudesta jäi huono fiilis putoamisesta, siitä ei pääse yli eikä ympäri. Toisaalta seura pelasi ensimmäistä kertaa Ykkösessä ja sain pelata ensimmäisiä Ykkösen otteluita. Hyvä ja onnistunut kausi itseltäni, vaikka kausi olisi voinut olla ilman kesän loukkaantumista vieläkin parempi, kertoo Kotanen.

Alkavaa kautta ja vihreitä nurmia odottaa itse kukakin, niin myös Kotanen.

– Tuleva kausi on mielenkiintoinen. Valmennus ja pelaajisto ovat uudistuneet. Muutos on varmasti positiivinen ja innolla odotan tulevaa kautta, pohtii Kotanen.

Imatran Palloseuran kasvatti on myös ehtinyt perehtymään tulevan kauden Kakkosen A-lohkoon. Lohkosta löytyy kovia joukkeita, kuten esimerkiksi PK-35, Lahden Reipas, JIPPO ja Klubi-04.

– Väitän, että lohko on kovin missä olen Kakkosessa pelannut, kun muita joukkueita katsoo. Varmasti tulee tiukkoja matseja. Kyllä me sarjaa silti lähdetään voittamaan, Kotanen päättää.

Kotasen jatkon myötä kausariostoksille MARS! Kausikortin löydät TÄSTÄ.

Sopimukset 2023:
Juho Enbuska
Petrus Eskelinen
Akseli Junnikkala
Markus Koistinen
Arttu Kotanen
Anton Kylkilahti
Valtteri Maijanen
Erkka Partanen
Patrik Pesonen
Lauri Seilonen
Joonatan Sinkkonen
Jirko Sorsa
Pablo Stupiski
Samu Suoraniemi
Toivo Suoranta

Yhteistyökumppanit