Täysillä eteenpäin

PEPOlle tarjoutuu seuraavassa kahdessa pelissä loistava tilaisuus pedata hyvät asetelmat kevätkierroksen päätteeksi, sillä se kohtaa itse pisteen lilojen perässä läähättävän Kultsu FC:n ensi torstaina Kimpisessä ja seuraavalla viikolla perjantaina kolme pistettä edellä viilettävän PeKan Kotkassa. Kärkeä asemoidaan muutenkin, sillä Kultsu -pelin aikaan Mikkelissä on derpy, jossa on parasta vääjäämättömät pistemenetykset toiselle tai molemmille osapuolille. Myös PEPOn takaa-ajajat Kultsu ja STPS kohtaavat toisensa ennen sarjataukoa.

Hyvää PEPOssa tällä kaudella on ollut se, että taistelu ja tappelus ei ole laantunut huonoimmallakaan hetkellä olivatpa tunnelmat mitä tahansa. Viime pelissäkin 88-osastomme Malinen, Pulli, Pyyhtiä ja Vanhala pelasivat kaikki tilanteet suurella sydämmellä loppuun asti. Tämä näkyi sitten kyllä myös korttien muodossa. Anssi sai kortin pasihovimaisista liukutaklauksista, Niko tuomarin mukaan ”vaarallisesta pelistä” ja Mats lienee kertonut tuomarille kuka on jumala. Syttyä pitääkin aina joka peliin ja seuraavaa vastustajaa varten ei totisesti ylimääräisiä sytykkeitä edes tarvita.

Kesä, Kimpinen ja Kultsu -peli nostattavat kiimaa takuuvarmasti niin kentällä kuin yleisössäkin. PEPOn ja Kultsun kohtaamisia on nähty vasta viime vuosina, mutta ne ovat olleet sitäkin kiihkeämpiä pelejä sekä hyvässä että pahassa. Derpyissä tunteet nousevat pintaan ja ylilyöntejäkin sattuu. Tunnekontrolli onkin voittoa hakevalle joukkueelle yksi avainsana. Lisämausteena pelissä on se, että kaksi entistä lilayleisön suosikkia kantaa nyt raitapaitaa – Samuli Salo ja Pertti Rytinki ovat nyt perinnekullervolaisten pelin aivot. Likaisen työn tekijöitähän siellä on aina riittänyt. Smuli jakelee ja Pepe on pannut juoksupalloja reppuun. Nämä yritetään nyt ottaa pois.

Yleisöön menevää futista on taas tarjolla Kimpisellä torstaina. Tulkaa sitä sankoin joukoin katsomaan. PEPOsta kantautuneiden viestien perusteella sota jatkuu positiivisella mielellä ja hyökkäysvoittoisissa merkeissä! Kausi pelataan täysillä loppuun asti omaa pelitapaa hioen.

Torstaina 27.6. miesten Kolmosen paikallisottelu PEPO – Kultsu FC Kimpisessä klo 19.00.

Yhteistyökumppanit