Lilat vuoden jatkosopimukseen Roope Huhtalan kanssa!

Iloisia uutisia niille, jotka nauttivat PEPOn mediatiimin tapaan katsella tyylikkäiden ja pallon kanssa kuin kotonaan olevista keskuspuolustajien edesottamuksia vihreällä veralla: Lilat ovat solmineet viime kaudella jokaisen Kakkosen ottelun alusta loppuun asti pelanneen Roope Huhtalan kanssa kauden 2022 kattavan jatkosopimuksen.

Viime kaudeksi Lappeenrantaan siirtyneen pirkkalalaisen PJK:n kasvatin tunnelmat ovat hyvät, kun häneltä utelee tunnelmia uudenkarhean jatkosopimuksen tiimoilta. “Tosi hyvillä fiiliksillä tässä ollaan. Kiva päästä jatkamaan, kun päästiin seuran kanssa yhteisymmärrykseen jatkosta. Omalta managerilta tuli jo hiukan painetta, että kannattaisi jatkaa PEPOssa” Huhtala summaa pilke silmäkulmassa.

Huhtalan kausi 2021 oli lukuina huikea: Kaikki 1980 minuuttia 22 sarjapelissä pelannut keskuspuolustaja osui vastustajan maaliin neljä kertaa. Huomionarvoista on myös se, että hyvin peliä tarvittaessa molemmilla jaloilla avaava Huhtala ei joutunut kertaakaan rikkomaan vastustajaa keltaisen tai punaisen kortin arvoisesti! Huhtalan varmuus ja rauhallisuus olivat yksi merkittävä syy sille, että PEPO pystyi pelaamaan koko kauden varsin korkealla puolustuslinjalla.

Kulunut kausi pyörähti käyntiin kesäkuun ensimmäisenä päivänä vierasottelulla Atlantista vastaan. Sesonki päättyi lokakuun 23. päivän Sammonlahden tekonurmella pelattuun MiPK-otteluun. Tiivis ottelutahti aiheutti 183-senttisen Huhtalan mukaan omat kommervenkkinsä, mutta lopulta pelikuorma saatiin selätettyä suosiolla. “Tosi paljon tuli pelattua viime kaudella. Ei noin montaa peliä tai minuutteja ole aikuisiällä tullut pelattua. Hyvin jaksoi kuitenkin pelata koko kauden, sillä onneksi valmennus osasi jaksottaa treenaamista ja säädellä rasitusta. Olimme joukkueena aina peleissä valmiina eikä minulla ollut loukkaantumisia kauden aikana” kertaa Huhtala.

Kiireisen neljän ja puolen kuukauden rutistuksen jälkeen edessä on ollut ansaittu loma. “Suoraan kauden jälkeen pidin taukoa urheilusta. Nyt ollaan alettu joukkueen kanssa pikkuhiljaa treenaamaan. Lisäämme koko ajan kierroksia harjoittelussa. Levon kautta on hyvä lähteä uuteen kauteen” aiemmin urallaan myös Veikkausliigan Ilvestä ja Ilves/2:ta sekä HJS:aa edustanut keskuspuolustaja kertoo.

PEPOn puolustus oli A-lohkon pitävin kaudella 2021. Maaleja päästettiin omiin vain 21 kappaletta, joten ottelukohtainen päästettyjen maalien keskiarvo jäi 0,95 maaliin. Pitkään sarjaan sattui kuitenkin muutama yksittäinen stiplu. Tällaisia olivat esimerkiksi KäPaa ja MYPAa vastaan pelatut vierasottelut. Kuinka ensi kaudella ehkäistään se, ettei vastaavia vastustajan kolmen maalin iltoja tule?

“Eiköhän se lähde koko joukkueen vireystilasta ja että ollaan valmiina taistelemaan vieraspeleissä. Pääasiassa kausi meni kuitenkin hyvin. Jatkossa ei saisi tulla vastaavia ohipelejä, jotta ollaan kauden päätteeksi ykkösenä sarjassa.” linjaa Huhtala.

Viisaita sanoja, Roope. Tästä on hyvä jatkaa lilapaidassa kauteen 2022!

 

PEPOn sopimustilanne kaudelle 2022:

 

Pelaajisto:

Jirko Sorsa (mv) (uutinen) UUSI (JIPPO)

Anton Kylkilahti (mv)

Miro Marin (p) (uutinen) UUSI (Atlantis FC)

Tuomas Vanhanen (p) (uutinen)

Arttu Kotanen (p) (uutinen)

Roope Huhtala (p)

Zachary Sukunda (kk) (uutinen)

Petrus Eskelinen (kk) (uutinen)

Joonatan Sinkkonen (kk) (uutinen)

Juuso Enbuska (kk) (uutinen)

Tommi Roponen (h) (uutinen) UUSI (MYPA)

Samu Suoraniemi (h) (uutinen)

Aleksi Sainio (h) (uutinen)

 

Valmennus:

Janne Muhli (päävalmentaja) (uutinen)

Marko Kaila (valmentaja) (uutinen)

Mika Sipi (valmentaja) (uutinen)

Ville Muhli (maalivahtivalmentaja) (uutinen)

 

PEPOn kausikortit kaudelle 2022 myynnissä nyt! Kausikortin hinta on 70€ (eläkeläiset ja opiskelijat 50€). Kausikortti on futisfanille aina yhtä mieluinen joululahja. Sen ostaminen tapahtuu helposti vaikka Smartumilla, Eazybreakilla, ePassilla tai vastaavalla tyky-setelillä!

 

Seuraa liloja sosiaalisessa mediassa:

 

PEPO Facebookissa

PEPO Instagramissa

PEPO Twitterissä

Yhteistyökumppanit